Doç. Dr. A. Akýn Uðraþ

ADRES : Teþvikiye Mah. Hakký Yeten Cad. Vital Fulya Plaza No:23 Kat:2 Oda:4 34365 Fulya En Yakýn Havalimanýna Uzaklýk: 21 km
TELEFON : Aþaðýdaki Ýletiþim bölümünde
KATEGORÝLER : DOKTORLAR

Doç. Dr. A. Akýn Uðraþ Ýstanbul ili Åžiþli ilcesinde hizmet vermektedir. Doç. Dr. A. Akýn Uðraþ ile en hýzlý iletiþim için iletiþim sayfasýndaki telefon numarasýndan kendisine ulaþabilir ya da iletiþim sayfasýndaki adres bilgilerinden baðlantýya geçebilirsiniz.

Tüm Türkiye'nin doktorlarý da týpký Doç. Dr. A. Akýn Uðraþ gibi hastalarýnýn saðlýk ihtiyaçlarýný en kýsa sürede ve en doðru biçimde karþýlayabilmek için çalýþmaktadýr. Ortopedi ve Travmatoloji konusunda herhangi bir saðlýk probleminizin olduðunu düþündüðünüzde Ýstanbul ili Åžiþli ilçesinde saðlýk hizmeti veren Doç. Dr. A. Akýn Uðraþ ile iletiþim bilgilerinden iletiþime geçiniz.

Ýletiþim bilgileri sürekli güncellenmesine raðmen kayýtlarýmýzdaki hatalý ya da güncellenmesi gerektiðini düþündüðünüz bilgiler için bize iletiþim bilgilerimizden ulaþýp deðiþikliðin hýzlý bir þekilde gerçekleþtirilmesini saðlayabilirsiniz.