Dr. Hakan Ertok
Dr. Hakan Ertok
 0.0 (0)
Dr. Hakan Ertok   Åžubat 03, 2016   936   4   14   0
Muayenehane Adres ve Telefon Bilgileri, spor salonu, fitness merkezi, saðlýklý yaþam, yaþam koçu, egzersiz, eðitmen, kilo ver"/>

Dr. Hakan Ertok

 0.0 (0)
DR. HAKAN ERTOK   ÅžUBAT 03, 2016   936   4   14   0

  • Ýzmir / Bayraklý
  • ADRES : Mansuroðlu Mah. 288/6 sok. No:1 Çolakoðlu Plaza K:5 D:20 (Manavkuyu Kýrçiçeði Restaurant--AYDEMÝR PLAZA karþýsý) En Yakýn Havalimanýna Uzaklýk: Adnan Menderes Havalimanýna 27 km.
    TELEFON : Aþaðýdaki Ýletiþim bölümünde
    KATEGORÝLER : DOKTORLAR

    Dr. Hakan Ertok Ýzmir ili Bayraklý ilcesinde hizmet vermektedir. Dr. Hakan Ertok ile en hýzlý iletiþim için iletiþim sayfasýndaki telefon numarasýndan kendisine ulaþabilir ya da iletiþim sayfasýndaki adres bilgilerinden baðlantýya geçebilirsiniz.

    Tüm Türkiye'nin doktorlarý da týpký Dr. Hakan Ertok gibi hastalarýnýn saðlýk ihtiyaçlarýný en kýsa sürede ve en doðru biçimde karþýlayabilmek için çalýþmaktadýr. tingThumbnail"> Dr. Hakan Ertok
     0.0 (0)
    Dr. Hakan Ertok   Åžubat 03, 2016   936   4   14   0
    konusunda herhangi bir saðlýk probleminizin olduðunu düþündüðünüzde Ýzmir ili Bayraklý ilçesinde saðlýk hizmeti veren Dr. Hakan Ertok ile iletiþim bilgilerinden iletiþime geçiniz.

    Ýletiþim bilgileri sürekli güncellenmesine raðmen kayýtlarýmýzdaki hatalý ya da güncellenmesi gerektiðini düþündüðünüz bilgiler için bize iletiþim bilgilerimizden ulaþýp deðiþikliðin hýzlý bir þekilde gerçekleþtirilmesini saðlayabilirsiniz.