Ankyra Wolt Sports Club


Kulübümüz 2006 yılında ,sektörde birçok spor merkezinde tecrübe edinmiş uzman yönetim,akademisyen ve eğitmen kadrosu tarafından kurulmuştur.

Sporun yaşam alışkanlığı olması ilkesini benimsemiş bir yapıyla bilinçli sporu ve sağlıklı yaşamı Ankara’lılara sunmayı kendine hedef edinmiş bir spor kulübüdür. Sporseverlere şehrin en merkezi ve en kolay ulaşılabilir semtlerinden olan Emek ve Balgat’ta ferah ve geniş alanlarda spor yapma imkanı sunmaktadır.

En büyük özelliği yetişkinlere ve çocuklara aynı çatı altında  spor yapabilme imkanı sunmasıdır. "Doğru ve bilinçli spor yapma" anlayışı doğrultusunda, bir çok spor aktivitesini bir arada sunduğu iki kulübü ile çok kısa zamanda sporu Ankara’lıların hayatına sokmayı başarmıştır.

Ankyra Wolt Sports Club

Ata Plaza içerisinde yer alan kulübümüz Balgat merkezde bulunup, şehrin her yerinden kolaylıkla ulaşılabilecek bir konumdadır. 8000 metre karelik bir alan üzerine kurulmuş olan kulübümüz, tavanının yüksek olması nedeni ile ferah ve geniş bir alana sahiptir. Bu alan içerisinde kapalı yüzme havuzu, gym & cardio bölümü,2 adet squash, çift pota basketbol, masa tenisi alanı, 2 ayrı grup egzersiz stüdyosu,spinning studyosu, cimnastik stüdyosu, uzak doğu sporları studyosu olmak üzere 5 ayrı studyo ,kişiye özel antrenman alanı, serbest ağırlık çalışma alanı,ölçüm labaratuvarı, çocuk kulübü, soyunma odaları, sauna, buhar banyosu,dinlenme odaları, café ve fresh bar, bay/ bayan kuaför, güzellik ve spa merkezi yer almaktadır. Açık ve kapalı otoparkı nedeniyle otopark sorunu bulunmamaktadır. Birçok spor alanını bir arada barından spor merkezimizde size uygun bir spor muhakkak vardır. 

Bilinçli sporun adresi WOLT SPORTS CLUP Ata Plaza, şehrin tam ortasında...

ANKYRA Spor ve Yaşam Kulübü / Emek

ANKYRA spor ve yaşam kulübü/emek kulübümüz yolunuzun üzerinde, şehrin tam ortasında kolaylıkla ulaşılabilecek bir konumda yer almaktadır. Ankara nın ilk ve tek butik spor tesisidir. Geniş bir alan üzerinde kurulmuş olan tesisimiz, tavanının yüksek olması nedeni ile ferah bir alana sahiptir. Tesisimizin açık otoparkı bulunmaktadır. Spor merkezi içerisinde gym& cardio, dört ayrı grup egzersiz stüdyosu, soyunma odaları,sauna, buhar banyosu ve cafe yer almaktadır. Birçok spor aktivitesinin aynı anda yapılabildiği tesisimizde yıllık ve aylık spor programları yer almaktadır. Size göre bir spor ANKYRA spor ve yaşam kulübü/emek tesisimizde muhakkak vardır.

Bilinçli sporun adresi ANKYRA spor ve yaşam kulübü/emek yolunuzun üzerinde...

ANKYRA KIDS ACADEMY

Sağlıklı bir gelecek için...çocuğunuzun spor merkezi..

ANKYRA KIDS AKADEMY açıldı...

Ankara'da geniş spor alanları,branş yelpazesi ve akademik kadro oluşumuyla çocuğunuzu emanet edebileceğiniz tek merkez olma özelliği taşıyan ANKYRA KIDS AKADEMY yetişkinlerle çocukların aynı çatı altında spor yapabileceği özel bir spor merkezidir.

Akademisyenlerin ve uzmanların geliştirdiği bir programa sahip olan merkezimiz yetişkinlere yönelik spor alanlarıyla birlikte 8000 m2’lik bir alan üzerine kurulmuştur.

Ankara’nın merkezi semtlerinden biri olan Balgat’ta bulunan tesisimizde Cimnastik(temel spor eğitimi),yüzme ve atletizm gibi temel spor branşları başta olmak üzere basketbol, voleybol  gibi takım sporları,tenis badminton,squash,masa tenisi gibi raket sporları , karate,judo,boks,wingtsun aikido ,taekwondo gibi dövüş sporları,bale, modern dans,hip-hop,break dans,halk dansları , yoga, pilates, step,zumbatomik gibi salon sporları, eğitsel oyunlar, beceri ve koordinasyon dersleri,  okçuluk gibi spor branşlarının yanı sıra tiyatro ve drama ,sanatsal çalışmalar ,resim ,heykel, el sanatları atölye çalışmaları  ve doğum günü atölyesi gibi bölümler yer almaktadır.

ANKYRA KIDS AKADEMY de çocuğunuz doğru zamanda doğru spor branşıyla başlatılmak üzere geliştirilir ve yapılacak test-ölçüm sonuçlarıyla profesyonel branşlara yönlendirilir. Bu süre zarfında çocuğunuz planlanmış programlar dahilinde rotasyonel olarak tüm spor branşlarıyla tanışır  aynı zamanda oyun ve hareket ihtiyaçları karşılanır.

Akademik  kadrosuyla her biri kendi alanında uzman olan eğitmen ve antrenörlerce yürütülen eğitim programının en güçlü yanlarından biri de egzersiz yapan çocuklarımızın rutin ölçüm ve testlerle gelişimlerinin izlenmesi, yetenek tespiti ve yönlendirilmesinin yapılması, ebeveynlere bu konuda raporlandırmaların sunulması ve belli dönemlerde yapılacak olan seminerlere eğitici bilgi ve paylaşımların aktarımını sağlamaktır.

ANKYRA KIDS ACADEMY ebeveynlerin çocukları ile ilgili hem doğuştan gelen hem de sonradan kazandığı becerilerini ve yeteneklerini keşfetmelerini, Beraberinde çocuklarını profesyonel branşlara yönlendirmelerini  sağlamaktır.

ANKYRA KIDS ACADEMY temel hedeflerden biri de, sporun fiziki ve psikolojik açıdan etkilerinin yanında, sorumluluk, sosyalleşme, paylaşmayı öğrenmesi, yaratıcı gücün ortaya çıkması, işbirliği yapması, ekip ruhu  ve çocuğunuzun akademik yaşantısına katkı sağlayacak gerekli disiplinlerin sağlanmasına katkıda bulunmaktır.unutmayın çocuğunuzun akademik başarısı kadar spor yapması ve sosyalleşmesi de çok önemlidir.erken yaşta kazanılan spor alışkanlığı,erişkin dönemlerde de sürdürmesi sağlıklı yaşam açısından çok önemlidir.

ANKYRA KIDS ACADEMY zihinsel ve bedensel engelli çocuklarında normal çocuklar gibi biyolojik,sosyal ve psikolojik gereksinimlere sahip olduklarını ve bunların karşılanmasına yönelik özel programlar sunmaktadır.

Bunun yanı sıra ANKYRA KIDS ACADEMY  özel koru hastanesiyle yapmış olduğu bir işbirliğiyle doktor, diyetisyen ve spor psikoloğu hizmetini siz değerli veli ve çocuklarımıza vermektedir.belli gün ve saatlerde seminerler ve özel görüşmelerde eğitimi destekleyici çalışmalar yapılacaktır.

Unutmayın! Her çocuk keşfedilmeyi bekler ve hayatının  İlerleyen dönemlerinde zamanında yapamadığı  ve doğru yönlendirilmediği şeylerin özlemini çeker pişmanlığını yaşar, tıpkı bizim gibi.



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz