H Club Health & Fitness Center


Artık işinize gitmeden önce, öğle arası veya iş çıkışı spor yapabileceğiniz;Fitness’tan Türk Hamamı’na, kapalı havuzdan squash’a dilediğiniz aktiviteyi seçerek keyifli saatler geçireceğiniz yepyeni bir mekan var. Hem de şehrin ortasında, Maslak’ta.H Club, İstanbul Princess Hotel’in içinde tamamen yenilenmiş 3000 metre karelik alanda hizmetinizde.

Üyelerimiz H Club’da bilinçli sporun keyfine varıyor.

H Club üyeleri haftanın tüm günleri fitness salonunda hiç sıra beklemeden LCD TV’li yepyeni kardiyo ekipmanları ile formda kalıyor;kapalı havuzun, İstanbul’un en büyük jakuzisinin, Türk Hamamı’nın, saunanın ve buhar odasının keyfini çıkarıyor.Hem de ekstra bir ücret ödemeden!

Dahası var!

Üyelerimiz; Coreband Pilates, Spinning, Dance Workout, Yoga, Aikido, Aeromix, Latin Aerobics derslerine katılmak için de hiçbir ek ücret ödemiyor!

Unutmadan!

Üyelerimize kapalı otopark da ücretsiz…

3000 m2 'lik kapalı alan içerisinde kurulmuş Maslak Princess Hotel'in ikinci katında bulunan merkezimizde, Kapalı Yüzme Havuzu, Squash Kortu, Fitness Merkezi, Step Aerobik Salonu, Sauna, Jakuzi, Buhar Odası, Türk Hamamı, 11 Çinli Masaj Uzmanı taradından yapılan Ayak ve Vücut Masaj Merkezi, Kafe, seçkin bir restorant ve daha birçok aktivitemiz bulunmaktadır.

Kulübümüz hafta içi sabah 06:30-23:00 arası, hafta sonu 09:00-21:00 saatleri arası açıktır.

Spor yaparken TV keyfinizden vazgeçmeyin!

 Kilo vermek veya kondisyonunuzu artırmak istiyorsunuz. Koşu bandındasınız veya cross trainer’da. Açın size özel LCD TV’nizi, takın kulaklığınızı, en sevdiğiniz programı kaçırmayın. Hem spor hem eğlence...

 Ayrıca H Club’a geldiğinizde gym ekipmanları için sıra beklemezsiniz. Yepyeni Life Fitness cardio ekipmanlarımızın tümü, tertemiz ve gün ışığı kadar aydınlık salonumuzda sizin için hazır. Haftanın her günü, günün her saati...

Durağan bir yaşam sürenler sizleri aramıza bekliyoruz...

Yüksek tansiyon ve düzensiz uykudan şikayetçi olanlar...
Vücut genel direncini arttırmak isteyenler...
Vücut yağını kontrol altına almak isteyenler...
Kemik, tendon ve ligamentleri güçlendirmek isteyenler ...

Sizleri H Club Health & Fitness Center Step ve Aerobik Salonumuza bekliyoruz.

Kısa süreli yüksek tempoda hazırlanan H Club aktivite programları ile arzu ettiğiniz sonuca ulaşacaksınız.



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz