United Clubs Zirvekent


Üyelerini şehrin karmaşasından kopartarak, modern bir Spor Merkezinde keyifli zaman geçirtebilmek amacıyla; Zirvekent 870m'i yaratan "Fitness ve Kaliteli Yaşam Uzmanları" şimdi de Konutkent'teki FitnessCourt'u güleryüzlü ekibine katarak Ankara'daki "Yeni Nesil Spor Merkezi" sayısını ikiye çıkardı. Daha kaliteli ve kurumsal bir anlayış ile hizmet verebilmek için de fitness sektöründeki 15 yıllık tecrübesi ile günümüz trendlerini harmanlayarak her iki kulübü United Clubs adı altında birleştirdi. United Clubs. kendine özen gösteren Ankaralı sporseverlere her zaman en yeni trendler ile gelecekte de yeni projeleriyle hizmet vermeye devamedecek.

Neden United Clubs
- UnitedClubs dünyadaki fitness trendlerini sizin için herzaman takip eder. Sizin için en uygun olanını sizlere en kısa sürede sunar.

- 15 yıllık Fitness Sektörü deneyimi ile sizlere en doğru hizmeti veren bir marka ile hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

- United Spor Merkezlerinde ihtiyacınız olmayan aktivitelere bedel ödemezsiniz. Kaliteli hizmeti en uygun fiyata satın alırsınız.

- Çalışanlardan ev hanımlarına, gençlerden ailelere, herkese farklı üyelik seçeneklerini United'larda bulabilirsiniz. Kullanmadığınız zamanlar için boş yere bedel ödemekzorunda kalmazsınız.

- Günün yorgunluğunu üzerinizden atmak için ister sporyapın ister dinlenin. Dinlence hizmetlerini kullanmak için ekstra bir bedel ödemeniz gerekmez.

- United Spor Merkezlerinde herzevke uygun bir grup dersi bulmanız mümkündür. Yoga'dan Pilates'e, Spinning'den bölgesel yağ yakma derslerine kadr bir çok ders seçtiğiniz kulüplerdeki programlarda sizlerin beğenisine sunulur.

- Cardio ekipmanları (Koşu bantları, Bisikletler vb.) üzerindeki yalnızca size özel televizyonlar sizin sıkılmadan spor yapmanız içindir.

- Yine Cardio ekipmanlarında kendi l-Pod'unuz ile kendi müziğinizi doya doya dinleyebilirsiniz.

- Tüm GYM ekipmanları bilgisayar kontrollüdür. Size özel anahtarınız ile sporyaparken herhangi bir kağıt taşımak zorunda kalmazsınız.

- Anahtarınız size hangi ekipmanda ne kadar çalışacağınızı gösterir. Hareketleri yanlış yapmanızı engeller.

- Bilgisayarlı ekipmanlar sayesinde, uzman eğitmenlerimiz sizi gün ve gün takip edebilirve hedeflerinize en kolay şekilde ulaşabilmeniz için size yardımcı olabilir.

- Dönemsel yapılan Yağ/Kas/Kemik ölçümleriniz ile vücudunuzu siz de kolayca takip edebilirsiniz!

- Eğer spor yapmaya motive olamıyorsanız, Kişiye Özel Eğitmen hizmetimizden faydalanarak; birebir eğitmenlerimiz ile spor yapabilirsiniz.

- United Clubs'ı seçmeniz için nedenler saymakla bitmez. En iyisi, size en yakın United Clubs'ı hemen arayın. Hem bir kahvemizi için, hem de Üyelik Hizmetleri Danışmanlarımız size United Clubs'ı neden seçmeniz gerektiğini daha detaylı anlatsınlar.

Ankara'nın kendine özen gösteren kadınları için kişiye özel Bahar Kampı UnitedCIubs'da!

Yaklaşan yaz aylarına en iyi şekilde hazırlanabilmek için uzman eğitmenler eşliğinde size özel hazırlanan programlar ile ince. çekici ve kıskanılacak bir bedene sahip olmak sizin elinizde. Fitness dünyasının son trendleri; Pilates. PowerPlate ve Kinesis ekipmanarı ile hedeflerinize hızlı bir şekilde ulaşmak için hemen size en yakın kulüplerimizden birini arayın ve "Yaza Hazırlık Kampanyası" özel fırsatlarını ve hediye PovverPlate seanslarını kaçırmayın!

CARDIO
Dünyanın önde gelen fitness ekipmanı üreticisi ve seçkin kulüplerin tercihi Technogym, United|Zirvekent SportsCenter'da! Technogym'in; üyeleri özel hissettiren eşsiz ekipmanlarında IPOD kullanımı Ankara'da ilk defa United|Zirvekent'de. Cardio ekipmanlarını ister Türkçe ister İngilizce isterseniz de başka dillerdeki menülerile kullanabildiğiniz gibi dilediğiniz televizyon kanalını da seyredebilirsiniz. Uzman eğitmenlerin hazırladıkları programlar sayesinde, siz televizyonunuzu seyrederken performans düzeyinize göre tüm ekipmanlar otomatik olarak hızlanıp yavaşlar veya zorluk dereceleri artıp azalır. Sizin hiçbir şeyi takip etmenize gerek
yoktur.

GYM
United Zirvekent'in eşsiz dünyasında yenilikler
bitmiyor.
Kaç dakika yürüyecektim? Hangi makine de çalışacaktım? Acaba hareketi doğru açıda yaptım mı? İşte tüm bu sorularınıza VVelIness Sistem cevap oluyor. Size özel olarak hazırlanan TGS anahtarlarınız sayesinde, programınızı kolayca takip edebilirsiniz. Egzersiz videolarından, performans analizlerinize, hareketleri doğru açıda yapıp yapmadığınıza, harcadığınız kaloriye ve bunun gibi bir çok bilgiye Welness Sistem sayesinde ulaşabilirsiniz...
Siz de gelin ve United|Zirvekent'in üyelerine sunduğu bu ayrıcalıktan yararlanın.

AEROBIK
İki ayrı stüdyoda haftada 65 saatlik bir ders programıyla sizi aramıza bekliyoruz. İsterseniz yağ yakımı, şekillenme, sıkılaşma isterseniz de dans ve koreografi içeren derslerimizle herkese hitap eden program United|Zirvekent'de...

PILATES
Pilates yirminci yüzyılın başlarında Joseph Pilates (1880-1967) tarafından geliştirilmiştir. Pilates zihin ve kas koordinasyonunu en üst düzeyde sağlar. Duruş bozukluklarında olumsuz yönde etkilenen kasları kuvvetlendirerek, vücudun daha düzgün bir şekilde görünmesini ve bununla birlikte karın ve bel kaslarını kuvvetlendirerek vücudun fit bir görünüm almasına yardımcı olur. Doğru nefes tekniklerinin de öğretildiği bu derslerimize sizleri
de bekliyoruz

YOGA
Türkiye'de çok az yerde uygulama şansı bulabieceğiniz Yın Yoga ve Flow Yoga Un ite d (Zirve kent ayrıcalığıyla sizlerle...
Yoga, zihinsel ve bedensel dinginliğe ulaşmak, mükemmel sağlığı yakalamak için kendinize verebileceğiniz en güzel hediyelerden birisidir.
Terapi ağırlıklı olan Yın Yoga ve fiziksel performans kullanarak form tutma özeliklerine sahip FlovvYoga derslerine katılarak bu hediyeye
ulaşabilirsiniz...

POWERPLATE
Bilim adamları Rus astronotların dayanıklılığının sırrını çözen Power Plate'i geliştirdi. Tüm vücut üzerindeki yerçekimi kuvvetini 4 kat arttırarak kasların daha hızlı ve daha fazla çalışmasını sağlayan bu ekipman ile 30 dakikalık bir seans ile nerdeyse 2 saate denk bir çalışma yapmış olacaksınız. Tüm dünyadaki en yeni trend PovverPlate, United|Zirvekent'de!

KINESIS
Dünyanın yeni fitness çılgınlığı KINESIS ile 300'den fazla hareket seçeneğiyle hem kardiyovasküler hem de kas gelişiminizi kolayca
sağlayabilirsiniz. Alpha, Beta, Gamma ve Delta adındaki dört ayrı platformdan oluşan Kinesis.tüm açılarda kaslarınızı en verimli şekilde çalıştırmak için
tasarlanmıştır.
İsterseniz hayatınızda hiç sporyapmamış olun, isterseniz de profesyonel bir sporcu, uzman bir eğitmen eşliğinde Kinesis çalışmaya başladıktan sonra, Kinesis'i bırakamayacaksınız...

SPINNING
Tüm dünyada spinning çılgınlığı olarak adlandırılan bu aktivitede 50 dakikalık bir ders sonunda 400 ile 800 kalori yakabilirsiniz. Uzman eğitmenler tarafından yaptırılan bu aktivitede hem yeni başlayanlar, hem orta düzeyde sporyapanlarhem de ileri düzey spor yapanlar için ayrı ayrı dersler bulunmaktadır.

AÇIK HAVUZ
Ankara'da Yazın tadına United|Zirvekent ile
varacaksınız.
Geniş kullanım alanında şezlonglara uzanıp yeşil ve beyaz rengin hakim olduğu açık havuzumuzda yüzmenin ve güneşlenmenin zevkine duyamayacaksınız.
Çocuk Havuzu
Çocuklarınızı unutmadık!! Siz yazın tadını çıkartırken, bırakın çocuklarınızda
bu zevki yaşasın.

KAPALI HAVUZ
United Zirvekent kış aylarında da havuz keyfini size sunmaya devam ediyor. 17x17m. genişliğinde 1.50cm deriliğinde ısıtmalı, yüksek tavanlı, tamamen cam duvarlı ferah bir havuz sizi bekliyor. Kapalı Havuz alanında 80-85 dereceli saunada ve düşük ısıda yoğun nem sağlayan buhar odasında cildinizi yenileyerek cildinizin ihtiyaç duyduğu nemi kazanacaksınız. Egzersiz sonrası veya iş sonrası yorgunluğunuzdan kurtulmak istediğinizde ise yine havuz alanımızdaki jakuzi tüm yorgunluğunuzu unutturacaktır.

SOYUNMA ODASI
Uniteci Zirvekent'in üyelerine hazırladığı soyunma odalarında birbirinden hoş detaylar sizleri bekliyor. Farklı boyutlarda dolaplar, ücretsiz su, bayanlara özel makyaj bölümü, ıslak eşya torbaları, ayak havlusu gibi bir çok spor merkezinde bulamayacağınız ayrıcalıkların yanı sıra; Türk hamamı, sauna ve masaj odaları ile özel dinlenme alanları da hemen soyunma odalarının içerisinde. Siz keyifle kendinize vakit ayırın diye...



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz