DOC. DR. OKTAY BİLGİR

ADRES : 1420/3 Sokak No. 18 Kat. 5 Daire 9 Ezgi Saglik Sitesi Kizilkanat Saglik Sitesi E Blok Yani
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

DOC. DR. OKTAY BİLGİR İç Hastalıkları konusundaki sorularınızı yanıtlıyor. Bu bölümden İç Hastalıkları konusundaki her türlü soru, görüş, önerilerinizi iletebilir ve sitemizde yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Merak etttiğiniz ve cevabını bulmak istediğiniz sorular, problemler ya da öneriler için yapmanız gereken en iyi şeyin bu konudaki uzmana danışmak olduğunu asla unutmayın.

NURAY E.  (28.04.2023 15:26:43)
Ben iki hafta önce şeker komasına girmiştim Sonrada şekerimlerim yükselmeye başladı Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum ayrıca böbrek yetmezliği var bende şeker ve tansiyon ve yeni astım hastası oldum durumum iyi degil hastaneye gidip geliyorum çare yapmıyorlar benim hastanede yatmam lazım gerek siz nerede calisiyorsunuz ve ne yapmalıyım acaba
GÜLSÜM E.  (9.05.2020 04:45:43)
Merhaba Hocam, Ben Erdoğan Karadağ hocamizin yakınıyım. Bozyaka E.A.H. takip hastanizim referon A 3milyon igne kullaniyorum. Hocam igneyi bulamiyoruz uretimi durdurulmus yerine kullanabilecegim intron A igneyi bulamiyoruz , bebek sürecindeyim bu surede ürtikerimde tekrarlamis durumda ne yapabilirim. Saygilarimla.