Makbule ERÇAKIR

ADRES : 19 Mayıs Hastanesi Naci Çakır Mah. 761. Sokak No:2 06450 Dikmen Ankara2. Adres: Akademi Diyet Ve Danışma Merkezi Bestekar Sok. Birand Apt. No: 78/7 Kavaklıdere Ankara
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Makbule ERÇAKIR ile Diyetisyen konusunda randevu almak için Makbule ERÇAKIR iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da 19 Mayıs Hastanesi Naci Çakır Mah. 761. Sokak No:2 06450 Dikmen Ankara2. Adres: Akademi Diyet Ve Danışma Merkezi Bestekar Sok. Birand Apt. No: 78/7 Kavaklıdere Ankara adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden Diyetisyen konusunda online randevu almanızı sağlayan Makbule ERÇAKIR Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için Ankara ilinde Diyetisyen konusunda sağlık hizmeti veren Makbule ERÇAKIR ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.