Op. Dr. İlter GÜVENDİK

ADRES : Jınefem Kadın Sağlığı Tıp MerkeziŞirinyalı Mh.Sinanoğlu Cd. No:88Antalya
(Tüm Özel Sigortalar geçerliolup, ameliyathanemiz mevcut,büyük operasyonlar için anlaş
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Op. Dr. İlter GÜVENDİK ile C "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd" konusunda randevu almak için Op. Dr. İlter GÜVENDİK iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da Jınefem Kadın Sağlığı Tıp Merkezi
Şirinyalı Mh.Sinanoğlu Cd. No:88
Antalya
(Tüm Özel Sigortalar geçerliolup, ameliyathanemiz mevcut,büyük operasyonlar için anlaş adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden C "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd" konusunda online randevu almanızı sağlayan Op. Dr. İlter GÜVENDİK Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için Antalya ilinde C "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd" konusunda sağlık hizmeti veren Op. Dr. İlter GÜVENDİK ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.