BOB Fitness - Personal Training


BOB GYM

Kasım 2013 de Yıldız 4. cadde de faaliyet göstermeye başlayan BOB GYM; alanında uzman Eğitmen kadrosuyla dikkat çekiyor. Ankara’da bir ilke imza atarak dünyada uzun yıllardır bilinen ve uygulanan ‘’Personal Coacing ‘’ sistemini siz Ankaralılarla buluşturan BOB GYM; . Sonuç odaklı bir spor merkezi olup, kişiye özel spor programlarından, beslenme danışmalığına; Duruş Bozukluğu Egzersizlerinden, grup derslerine birçok hizmeti içinde barındırıyor. BOB GYM’in öncelikli amacı üyelerine bekledikleri sonuçları aldırmaktır; bunun yanı sıra doğru vücut kompozisyonuna sahip ve bilinçli spor alışkanlığı edinmiş bireyler yetiştirmeyi de kendine hedef belirlemiştir.

PERSONAL TRAINING NEDİR?

Personal training, kişilerin özel amaçlarına ve farklı durumlarına göre tasarlanan, birebir ve sürekli takip halinde sürdürülen bir çalışma sistemidir.

Personel Training sisteminde antrenman çeşitliliği çok geniştir. Klasik sistemlerde genelde uygulanan yegâne sistem geleneksel direnç ve kardio egzersizlerinden oluşur. Fakat Personal Training; Fitness, vücut geliştirme, core training, postürel tedavi egzersizleri, fuctional training, pilates, rehabilitasyon ve fizik tedavi gibi bir çok farklı dalda antrenman olanağı sağlayan bir sistemdir.

Antrenör, her zaman kişinin o an ki durumuna göre programda değişiklik yapabilir ya da antrenman sistemini tamamen değiştirebilir.

Personal training sisteminin en önemli özelliklerinden biri de, Antrenörün kişiye ihtiyacı olan desteği ve motivasyonu kazandırmasıdır. Antrenör bu gibi dönemlerde çeşitli telkinlerle ve değişikliklerle kişinin moral ve devamlılık isteğini hep üst seviyelerde olmasını sağlar.

Personal Training alanında eğitim veren antrenörler, belirli alanlarda uzmanlaşmış, anatomi, biyomekanik, egzersiz fizyolojisi, sporcu beslenmesi gibi dallarda yüksek düzeyde bilgi ve birikime sahip, konusuna hakim kişilerden oluşur.

Dünyada uzun yıllardır uygulanan, sıradan ya da profesyonel, kişinin optimal başarıyı elde edip, istediği sonuçlara en kısa sürede ulaşmasını sağlayacak tek yöntemdir.

Neden Bob Gym?

  • Aynı anda sana uygun, hem diyet hem de fitness programı yazabileceği için…
  • Motivasyonunu kaybettiğinde onu arayabileceğin için…
  • Yemeyi durduramadığında, durmanın püf noktasını ondan öğrenebileceğin için…
  • Uzun saatler harcamadan hedefine ulaşabileceğin için

-- Kilo Problemin mi Var?

-- Sıkılaşmak mı İstiyorsun?

-- Duruş Bozukluğu Problemi mi Yaşıyorsunuz?

-- Hacim Kazanmayı Kas Yüzdenle mi Sağlamak İstiyorsun?

-- Şehir Hayatının Getirdiği Stresini mi Atmak İstiyorsun?

-- Her Biri İçin Vaktin mi Yok?



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz