Macera Tepesi


İzmir şehir merkezinin hemen yanı başında, Buca ilçesindeki Karaağaç Köyü mevkiinde şehrin tüm merkezlerine sadece 30 dakikalık mesafede kurulmuştur. Çevresi, doğanın eşsiz güzellikteki renk ve tatlarını barındıran onlarca çeşit meyve ağaçları ve yemyeşil çam ormanlarıyla çevrili, 60 dönümlük bir doğa cennetidir. Macera tepesi doğayı ve bize sunmuş olduğu tüm güzellikleri,doğanın bir parçası olduğumuzu bilerek,onunla uyum içinde yaşayarak ve yaşatarak siz değerli konuklarımız ve hobi clup üyeliklerimizle birlikte korumak misyonuyla hizmetinize sunulmuştur.

Macera tepesi size ailenizin tüm bireyleri, dost ve arkadaş gruplarınızla birlikte yepyeni aktiviteler ve hobiler keşfetme imkanını sağlamakta; kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırmanın değişik ve farklı sosyal ortamlara girmenin, üretmenin,ürettiklerinizi paylaşmanın keyfine varabileceğiniz, düzenlediğimiz eğitim programları ile günlük tur ve gezi programlarımızda ve hafta sonu turlarımızda,hobilerinizi ve aktivitelerinizi daha eğlenceli ve zevkli yaşama imkanı sağlamaktadır. 

Unutmayın hobileriniz üretkenliğinizi sergilediğiniz, zaman içerisinde kendinizi eğitip geliştirdiğiniz; zekanızı güç ve becerilerinizi sınadığınız ve yaşam biçiminizi doğrudan etkilediğini hissettiğiniz hayat boyu süregelen bir merak,eğlence,zamanı iyi değerlendirme sosyalleşme ve bir kendini ifade biçimidir. Biz Macera tepesi olarak hobi bilincini arttırmak,tanıtmak amacıyla hobi kulüpleri projemizi hayata geçirdik. Siz üyelerimizin hobilerinizle mutlu olması için durmayın hobileriyle mutlu olan insanların arasına katılın.


Macera Tepesi, Macera Tepesi izmir, izmir Macera Tepesi, buca Macera Tepesi, Macera Tepesi buca, izmir paintball, paintball izmir, binicilik izmir, izmir binicilik, izmir havuz, havuz izmir, izmir yaz okulu
 



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz