Ocean Sport Akademi


Yetkili ve iyi çalıştırıcılarımız sayesinde pilates, yoga, reiki, çocuklarınızı için taekwondo, boks, aikido, büyükler için;TA Wing Tsun, Kickboks, Boks,  Aikido, Bjj, Nin jutsu gibi savunma sanatlarını kapsar.

Ocean Sport Academy olarak, her biri kendi alanında profesyonelleşmiş ve akademik uzman kadromuzla, sizin için özel hazırlanmış programlarımızı, uygulamaların bilimsel yönünü de koruyarak ve bu amaca yönelik en alt seviyeden en üst seviyeye kadar sporsal akitivitelerde bulunmak, sporun ve sağlığın ön planda tutulmasına ve geniş kitlelere yayılmasına olanak sağlamak ve sporun bir yaşam stili haline gelmesini sağlamak, başlıca amaçlarımızdandır.

Yaptıklarımız

Her yaş grubuna hizmet veren Ocean Sport Academy, sizlere spor yapma alışkanlığını kazandırmak, çocukların girişimciliğini, sosyallleşmelerini ve vücut yapılanmasını desteklemek ve her bir üyemizin kendi yaşamları ve çevreleriyle ilgili farkındalıklarının ve yaşam kalitelerinin artmasına hizmet etmeyi kendisine misyon edinmiştir.

Yaşam
reiki Pılates, Yoga, Reiki üzerine uzman çalıştırıcılarımız ile hizmet veriyoruz. Gruplarımız her yaş grubuna uygundur.

Çocuk Kulübü
Aikido Çocuklarınız spor ile iç içe büyüdüğünde; sağlıklı gelişim gösterirler. İleri de kötü alışkanlıklardan uzak durur ve sporun disiplini ile daha düzenli bir hayat kurmaya meyilli hale gelir. Çocuk kulübünde Teakwondo, Boks, Aikido üzerine 4 ile 10 yaş arası gruplarımız vardır.

Savunma Sanatları
 Savunma sanatları kurslarımız konusunda uzman eğitmenler tarafından verilmektedir. Taekwando, Aikido, Kickboks, Boks, Ninjitsu ve TA wing tsun üzerine kurslarımız vardır.



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz