Perfetto Sports Club


Bakırköy' de 2008 yılında faaliyete başlayan Perfetto Sports Club, en son teknoloji ile üretilmiş ve tasarlanmış spor aletleriyle hizmet vermektedir.Profesyonel hizmet kalitesini Ön planda tuttuğumuz, kurumsal yapı ile aile ortamını sizlere sunduğumuz 1000 m2 lik tesimizde kardiovasküler egzersiz alanı, istasyon çalışma alanı.serbest ağırlık çalışma alanı, stüdyo dersleri, sauna, buhar banyosu, bio-empedans testi gibi bir çok hizmetimizle, eğitimli ve tecrübeli personelimizle sağlıklı yaşamın kapılarını sizlere sunmaktayız.

InBody Testi
Klübümüzde hertıangibir aktiviteve veya programa başlamadan önce Vücud Kompozîsyor Analiziniz yapılır.Bu analiz BIA adı verilen, el ve ayaklara temas eden elektrodlar yardımı İle yapılan elektriksel Ölçümler İle vücud suyu. yumuşak doku ve yağ miktarlarının ölçülmes işlemidir.

Bu sayede vücudun yağ-kas denegesini kontrol edebilir ve beslenme tarzınızın ne derece sağlıklı olduğunu çıkan sonuçlarda görebilirsiniz.

Klübümüz Hafta içi 08:00-23:00 Hafta Sonu ise 10:00-20:00 saatleri arasınde açıktır.KIübümüz üyeleri, üyelikleri boyunca Klübümüzdeki aktîvilerden sınırsız şekilde faydalanma imkanına sahiptirler.

AKTIVITELER
pilates     
tae-bo
Yoga
aikido
step
kids kickboxing
fitness     
bodY building
streching
sauna
aerobic    
buhar banyosu

(Klübümüzde  Bayan ve Erkek Üyelerimiziçin ayrı Sauna ve Buhar Banyolarımız Mevcuttur)



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz