Plus Fitness Club

ADRES : Fulya Caddesi Özpolat Sitesi Plus Spor Merkezi Şişli / İstanbul

TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde

KATEGORİLER : Fitness Salonları , Spor Merkezleri


PLUS fitness club SO SPOR hizmetleri ve ticaret limitet şirketi yönetimin de olup so spor hizmetlerinin bir kuruluşudur.

PLUS FİTNESS CLUB  markası 30 yıldır Amerika ve Avusturya da  en yaygın spor merkezleri zinciri olup Türkiyede ilk şubesini So Spor disbirötürlüğinde  Fulyada  (Türk Kalp Vakfı karşısında) ilk şubesini acmıştır.Amacımız bizi tercih eden bütün üyelere en iyi hizmeti, kaliteli ,alanında en uzman eğitmenlerle ,müşteri memnuniyetini sağlamaktır.bunun için yine PLUS FİTNESS CLUB olarak, TÜRKİYEDE bir ilki gercekleştirip bütün üyelik paketlerini kaldırdık. Amerika ve Avusturya daki  kontürlü sistemi TÜRKİYEYE getirdik. Hizmete soktuk. Artık parasını ödedim ama gitmedim param boşa gitti gibi problemleriniz olmayacaktır.SPOR merkezimizi dilediğinizde kullanıp herhangi bir gün veya zaman sınırlaması yaşamadan para ve zaman kayıbınız olmayacaktır.

PLUS FİTNESS CLUB'te bütün calışanlarımız  akedemi mezunu olup alanında  yıllarını  spora vermiş, gerekli sertifika ve belgelerini almış, uzman  ekipden oluşmaktadır. PLUS SPOR MERKEZİNDE spor yapmakta olan herkesin diyetisyeni ve özel calıştırıcısı vardır bunun için de ekstra para ödemezler.

1000 metrekare spor merkezimizde  sadece fitness ve bodybulding  için 500 metrekara bir alan ayrılmıştır. Serbes calışmak için en iyi ortam sağlanmış olup gün içerisinde temiz oksijenle havandırma sistemi kurulmuştur. Bütün spor aletlerimiz son teknoloji üretimi olup spor için en iyi sonuçları alabileceğiniz cihazlar tercih edilmiştir.

PİLATES stüdyomuz   en iyi ses sistemi ile donatılmış olup gözü yormayan  ışık sistemi kullanılmıştır. Eğlenceli ve keyifli bir ortamda  plates, step, aoribik ve KİCKBOKS dersleri yapılmaktadır.

Spor merkezimizde bay bayan ayrı olmak üzere sauna ve masaj bölümleri vardır. Ayrıca  güzellik merkezimizde siz üyelerimize %25 özel indirimle hizmet vermektedir. Güzellik merkezimiz bölgesindeki en kaliteli hizmeti sunmaktadır. Yeni trentleri takip ederek sizleri spor merkezinden ziyade sporla güzelliği ve bakımı aynı catı altında yapmanıza imkan tanıyıp günümüz sehir trafiğinde zaman sıkıntısı yaşamadan herşeyi aynı catı altında bulabilirsiniz. Otoparkımız ve vale hizmetimiz vardı  bunun içinde ekstara para ödemezsiniz. Vitamin bar ve cafemizden de yararlana bilirsiniz..

Sizleri PLUS SPOR MERKEZİNDE spor yapmaya keyifli zaman gecirmeye bekleriz.



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz