Portakal Spor Üsküdar


30 dakika süresince özel programla Hidrolik Fitness ve artı 30 dakika da kişiye özel Pilates ;uzman eğitmenler eşliğinde…

Sadece bayanların üye olabildiği merkezimizde bayan kas yapısına ve anatomisine uyumlu Hidrolik Fitness aletleri ile kaslarınızı güçlendirirken yapılan pilates egzersizleriylede sekillenip kısa sürede forma gireceksiniz.

 NEDEN SADECE BAYANLARA ÖZEL?

Makinalarımız  kadın fizyolojisine ve anatomisine göre tasarlanmıştır. Bununla birlikte, salonlarımızın hanımlara rahat, samimi, temiz ve huzurlu bir ortamda spor yapma imkanı sağlamasının yanı sıra, yeni ve güzel arkadaşlıkların oluştuğu , sosyal aktivitelerin organize edildiği, bir çeşit kadın klübü olma özelliği de vardır.Erkeksiz spor yapmanın ve rahat olmanın keyfi.....

HİDROLİK FİTNESS NEDİR?
Hidrolik fitness,kişinin kendi itme-çekme gücüne göre çalıştığı için,eklemlere ve kaslara aşırı yük binmez,egzersiz sonrası ağrıya neden olmaz.

Kasları güçlendirirken  tüm bayanlarımızın korkulu rüyası olan erkeksi kas görüntüsü yaratmaz.Kısa zaman içerisinde kasların güçlendiğini kişi ;dışarıdan bir gözün anlamasına gerek olmadan kullanım esnasında ki güç sarfiyatından anlar.

Ağırlık bağlanarak çalışılan klasik fitness aletlerinde,yanlış ağırlık seçiminde sakatlanmalar olabilmekteyken,hidrolik fitnessin kronik sırt,boyun ve bel ağrılarını tedavi edici özelliği vardır.

NASIL YAPILIR
İstasyon çalışması denilen egzersiz şekliyle 30 dakika gibi kısa bir zamanda çok etkili şekilde kalori yakılmaktadır.Egzersiz esnasında her 30 saniyede bir müzikle beraber‘’BİP’’ sesi gelir.Bu sesle toplam 18 istasyondan oluşan sistemde her 30 saniyede bir istasyon değiştirilir.

Üstelik klasik fitness aletlerini kullanırken yaşadığımız aşırı yorucu ve sıkıcı egzersizlere benzemeden eğlenerek zevkle yaparız.

30 dakikalık sistem çalışmamız bittikten sonra kişinin vücut ihtiyaçlarına göre 30 dakikada bölgesel pilates uygulaması yapıp kasları uzatarak şekillenmeniz sağlanır.

Bunların hepsi uzman eğitmen denetiminde uygulanır. Üstelik sadece Bayanlara Hizmet veren merkezimizde kalıcı kilo vermeniz için de yardımcı olunur…….

ÜCRETSİZ DENEME YAPMAK İÇİN ARAYIN....



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz