Doç.Dr. Mehmet Rafet YiĞitbaŞı

ADRES : Central Hospital Kocayol Caddesi KozyataĞı Sokak No5 KozyataĞı İstanbul Central Hospital Kocayol Caddesi KozyataĞı Sokak No5 KozyataĞı İSTANBUL
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Doç.Dr. Mehmet Rafet YiĞitbaŞı ile Genel Cerrahi Uzmanı konusunda randevu almak için Doç.Dr. Mehmet Rafet YiĞitbaŞı iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da Central Hospital Kocayol Caddesi KozyataĞı Sokak No5 KozyataĞı İstanbul Central Hospital Kocayol Caddesi KozyataĞı Sokak No5 KozyataĞı İSTANBUL adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden Genel Cerrahi Uzmanı konusunda online randevu almanızı sağlayan Doç.Dr. Mehmet Rafet YiĞitbaŞı Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için İstanbul ilinde Genel Cerrahi Uzmanı konusunda sağlık hizmeti veren Doç.Dr. Mehmet Rafet YiĞitbaŞı ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.