Dr. Öğr. Üyesi Dilek Meltem Taşdemir Erinç

ADRES : CEMİLTOPUZLU CADDESİ NO:24 SEDİR APARTMANI KAT:1 DAİRE:1 ÇİFTEHAVUZLAR/KADIKÖY /İSTANBU, KADıKÖY, İSTANBUL
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Dr. Öğr. Üyesi Dilek Meltem Taşdemir Erinç ile Psikiyatri konusunda randevu almak için Dr. Öğr. Üyesi Dilek Meltem Taşdemir Erinç iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da CEMİLTOPUZLU CADDESİ NO:24 SEDİR APARTMANI KAT:1 DAİRE:1 ÇİFTEHAVUZLAR/KADIKÖY /İSTANBU, KADıKÖY, İSTANBUL adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden Psikiyatri konusunda online randevu almanızı sağlayan Dr. Öğr. Üyesi Dilek Meltem Taşdemir Erinç Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için İSTANBUL ilinde Psikiyatri konusunda sağlık hizmeti veren Dr. Öğr. Üyesi Dilek Meltem Taşdemir Erinç ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.