Opr.Dr. Alim Topçu

ADRES : Mimar Sinan Caddesi 1.İnka Apartmanı ALlı Levent Lojmanları KarŞısı Denizli Mimar Sinan Caddesi 1.İnka Apartmanı ALlı Levent Lojmanları KarŞısı DENİZLİ
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Opr.Dr. Alim Topçu ile DiŞ Hekimi konusunda randevu almak için Opr.Dr. Alim Topçu iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da Mimar Sinan Caddesi 1.İnka Apartmanı ALlı Levent Lojmanları KarŞısı Denizli Mimar Sinan Caddesi 1.İnka Apartmanı ALlı Levent Lojmanları KarŞısı DENİZLİ adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden DiŞ Hekimi konusunda online randevu almanızı sağlayan Opr.Dr. Alim Topçu Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için Denizli ilinde DiŞ Hekimi konusunda sağlık hizmeti veren Opr.Dr. Alim Topçu ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.