Dt. Tolga KARAKOSE

ADRES : Gokturk Beldesi Cami S. Mertturk İs Merkezi No12 D2 Kemerburgaz-Goktürk İstanbul Gokturk Beldesi Cami S. Mertturk İs Merkezi No12 D2 Kemerburgaz-Goktürk İSTANBUL
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Dt. Tolga KARAKOSE ile AĞız Cerrahı konusunda randevu almak için Dt. Tolga KARAKOSE iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da Gokturk Beldesi Cami S. Mertturk İs Merkezi No12 D2 Kemerburgaz-Goktürk İstanbul Gokturk Beldesi Cami S. Mertturk İs Merkezi No12 D2 Kemerburgaz-Goktürk İSTANBUL adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden AĞız Cerrahı konusunda online randevu almanızı sağlayan Dt. Tolga KARAKOSE Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için İstanbul ilinde AĞız Cerrahı konusunda sağlık hizmeti veren Dt. Tolga KARAKOSE ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.