Prof.Dr. NEJAT AKALAN

ADDRESS : Cinnah Caddesi No: 45/3 Ankara

PHONE : In the Contact section below

CATEGORIES : DOCTORS


Prof.Dr. NEJAT AKALAN answers your questions. From this section, you can send any questions, opinions, suggestions about Never forget that the best thing to do for questions, problems or suggestions that you are curious about and want to find answers to is to consult an expert on this subject.

HASAN E.  (23.06.2021 19:34:12)
Sayın hocam ben Hacettepe rektörlükte çalışmaktayım. 2006 yılında eşim Nurcan özsoyun beyin amaliyatını yapmıştınız. Öncelikle sizden Allah razı olsun. Hocam bu geçen zaman içerisinde hafif nöbetler devam etti. İlaclarını düzenli kullandı. Kontrollere gittik. Bu gün saat 13”30 dam sonra arka arkaya üç nöbet geçirdi
HASAN E.  (23.06.2021 19:30:22)
Sayın hocam ben Hacettepe rektörlükte çalışmaktayım. 2006 yılında eşim Nurcan özsoyun beyin amaliyatını yapmıştınız. Öncelikle sizden Allah razı olsun. Hocam bu geçen zaman içerisinde hafif nöbetler devam etti. İlaclarını düzenli kullandı. Kontrollere gittik. Bu gün saat 13”30 dam sonra arka arkaya üç nöbet geçirdi. Nöbetler çok ağır oldu. Küçük abdestini yaptı altına hocam bize yardımcı olabilirmisiniz. Ne yapacağımızı şaşırdık. Saygılar sunuyorum hocam. İyi akşamlar.