Uzm.Dr. DilŞad KoloĞlugil

ADRES : Doku Psikolojik DanıŞmanlık ve EĞitim Merkezi BaĞdat Caddesi Tevfik PaŞa Apartmanı No130 Feneryolu İstanbul Doku Psikolojik DanıŞmanlık ve EĞitim Merkezi BaĞdat Caddesi Tevfik PaŞa Apartmanı No130 Feneryolu İSTANBUL
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Uzm.Dr. DilŞad KoloĞlugil ile Ruh SaĞlıĞı Ve Hastalıkları Uzmanı konusunda randevu almak için Uzm.Dr. DilŞad KoloĞlugil iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da Doku Psikolojik DanıŞmanlık ve EĞitim Merkezi BaĞdat Caddesi Tevfik PaŞa Apartmanı No130 Feneryolu İstanbul Doku Psikolojik DanıŞmanlık ve EĞitim Merkezi BaĞdat Caddesi Tevfik PaŞa Apartmanı No130 Feneryolu İSTANBUL adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden Ruh SaĞlıĞı Ve Hastalıkları Uzmanı konusunda online randevu almanızı sağlayan Uzm.Dr. DilŞad KoloĞlugil Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için İstanbul ilinde Ruh SaĞlıĞı Ve Hastalıkları Uzmanı konusunda sağlık hizmeti veren Uzm.Dr. DilŞad KoloĞlugil ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.