Uzm.Dr. Müjdat Batur Canöz

ADRES : Özel Yalova Hastanesi Fevzi Çakmak Mh. Şehit Ömer Faydalı Caddesi Fırın Sokak No33 Yalova Özel Yalova Hastanesi Fevzi Çakmak Mh. Şehit Ömer Faydalı Caddesi Fırın Sokak No33 YALOVA
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Uzm.Dr. Müjdat Batur Canöz ile Dahiliye İç Hastalıkları Uzmanı Nefroloji Uzmanı konusunda randevu almak için Uzm.Dr. Müjdat Batur Canöz iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da Özel Yalova Hastanesi Fevzi Çakmak Mh. Şehit Ömer Faydalı Caddesi Fırın Sokak No33 Yalova Özel Yalova Hastanesi Fevzi Çakmak Mh. Şehit Ömer Faydalı Caddesi Fırın Sokak No33 YALOVA adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden Dahiliye İç Hastalıkları Uzmanı Nefroloji Uzmanı konusunda online randevu almanızı sağlayan Uzm.Dr. Müjdat Batur Canöz Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için Yalova ilinde Dahiliye İç Hastalıkları Uzmanı Nefroloji Uzmanı konusunda sağlık hizmeti veren Uzm.Dr. Müjdat Batur Canöz ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.