Uzm.Dr. Tanzer Serter

ADRES : SöĞütözü Caddesi 2165 Sokak No6 SöĞütözü Posta Kodu: 06520 (ATO YANI) SöĞütözü Caddesi 2165 Sokak No6 SöĞütözü Posta Kodu: 06520 (ATO YANI) ANKARA
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Uzm.Dr. Tanzer Serter ile Kardiyoloji UzmanıKalp Ve Damar Cerrahi Uzmanı konusunda randevu almak için Uzm.Dr. Tanzer Serter iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da SöĞütözü Caddesi 2165 Sokak No6 SöĞütözü Posta Kodu: 06520 (ATO YANI) SöĞütözü Caddesi 2165 Sokak No6 SöĞütözü Posta Kodu: 06520 (ATO YANI) ANKARA adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden Kardiyoloji UzmanıKalp Ve Damar Cerrahi Uzmanı konusunda online randevu almanızı sağlayan Uzm.Dr. Tanzer Serter Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için Ankara ilinde Kardiyoloji UzmanıKalp Ve Damar Cerrahi Uzmanı konusunda sağlık hizmeti veren Uzm.Dr. Tanzer Serter ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.